Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Saab

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Saab
Selecteer uw auto model

Werking remklauwen Saab

Pistons zijn niet los te koop. Remklauwen voor de Saab zijn er in verschillende uitvoeringen. Deze remklauwen vindt met dus vaak op een Porsche, Ferrari, Maserati, enzovoort. Dit is vaak het geval bij een zwevende remzadel, waar het ene piston ervoor zorgt dat de andere kant van de remklauwen heen en weer kan schuiven, om de remschijf heen. Dit wordt bediend door een handremkabel of, bij jongere modellen, door een elektrisch bediende motor. Als de Saab remschijven aan de achterzijde heeft, zijn er ook aan de achterzijde remklauwen aanwezig.

Vastgelopen remklauw

Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Dit kunt u merken doordat de remschijf blauw (te heet) kleurt of doordat de remmen stinken na een autorit.

Remklauwen kopen Saab

Bij twijfel een setje mee bestellen. Remklauwen voor een Saab koopt u zeer voordelig op onze webshop. Belangrijk is om ook direct even de remblokken te controleren. Deze hebben vaak schade opgelopen door de defecte remklauw. Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Saab om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt. Bij ons ook altijd zonder statiegeld.

Remklauwen Saab

Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Er zijn vaste en zwevende remklauwen. Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens