Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Skoda

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Werking remklauwen Skoda

Remslangen vindt u bij de remklauw, hier loopt de remvloeistof doorheen. Deze remklauwen vindt met dus vaak op een Porsche, Ferrari, Maserati, enzovoort. Echter kunnen de achterremklauwen ook vaak de handrem bedienen middels een ingebouwd handrem mechanisme. Een Skoda met zwaardere motoren of de snelste uitvoeringen, kunnen uitgerust zijn met remklauwen met meerdere pistons, om zo meer remdruk op de remblokken te kunnen generen. Reparatiestatus van remklauwen voor de Skoda, bestaan uit de rubber afdichtringen om het piston en zijn in setjes te koop. Vaak is er maar één cilinder, ook wel piston of plunjer genoemd, aanwezig.

Remklauwen Skoda

Zwevende remklauwen, ook wel zwevende remzadels, hebben een ingebouwd handrem mechanisme, welke tegenwoordig ook elektrisch bediend kunnen zijn. Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal.

Remklauwen kopen Skoda

Alle remklauwen hebben wij op voorraad, waaronder onderstaande types voor uw Skoda: {{types}} U krijgt bij AutoOnderdelenExpert altijd de juiste remklauw voor uw Skoda, omdat wij alle merken remklauwen {{tecdos}} verkopen. Dit zijn vaak niet de grootste kosten en één setje is voor twee remklauwen. Onze verkoopmedewerkers zorgen, via u chassisnummer, dat u altijd de juiste remklauw heeft. Via de kentekenzoeker op onze website krijgt u voor 99% de juiste remklauw voor uw Skoda. Remklauwen voor een Skoda koopt u zeer voordelig op onze webshop. Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro.

Vastgelopen remklauw

Ook dit merkt u niet altijd. Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. U kunt dan proberen de remklauw te reviseren. Het remblok blijft dan tegen de remschijf aanlopen, waardoor deze overmatig slijt en te heet wordt, waardoor de remschijf krom kan gaan staan.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15086 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens