Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Ssangyong

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Ssangyong
Selecteer uw auto model

Remklauwen kopen Ssangyong

De montageset voor de remblokken kunt u in veel gevallen weer gebruiken. Alle remklauwen hebben wij op voorraad, waaronder onderstaande types voor uw Ssangyong: {{types}} U krijgt bij AutoOnderdelenExpert altijd de juiste remklauw voor uw Ssangyong, omdat wij alle merken remklauwen {{tecdos}} verkopen. Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Ssangyong om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt. Onze verkoopmedewerkers zorgen, via u chassisnummer, dat u altijd de juiste remklauw heeft. Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen.

Remklauw revisie

Dit is afhankelijk van het type remklauw, maar is vaak een tijdelijke noodoplossing. Nieuwe remklauwen voor uw Ssangyong worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren. Vaak gaat het piston in de cilinderbus van de remklauw vastzitten, waardoor ook de remschijven en remblokken defect gaan.

Vastgelopen remklauw

U kunt dan proberen de remklauw te reviseren. Een euvel van een remklauw is dat deze vast kan gaan zitten. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Het remblok blijft dan tegen de remschijf aanlopen, waardoor deze overmatig slijt en te heet wordt, waardoor de remschijf krom kan gaan staan.

Remklauw Ssangyong vervangen

De ontsnapte remvloeistof even opvangen, want deze is agressief. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen. Hierna draait u aan de binnenzijde van de remklauw de grote bouten (19 millimeter), of de geleidebussen, vaak met een inbussleutel, los. Om de remklauw van uw auto te demonteren, kan het zijn dat u een speciale dopsleutel, een torx, nodig heeft. Remklauwen vervangen is niet heel erg ingewikkeld.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens