Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Suzuki

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauwen Suzuki

Vaste remklauwen worden ook wel vuistremzadel genoemd. Remklauwen, ook wel remtangen of caliper genoemd, zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Zwevende remklauwen, ook wel zwevende remzadels, hebben een ingebouwd handrem mechanisme, welke tegenwoordig ook elektrisch bediend kunnen zijn.

Werking remklauwen Suzuki

Remklauwen voor de Suzuki zijn er in verschillende uitvoeringen. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen. Vaak is er maar één cilinder, ook wel piston of plunjer genoemd, aanwezig. Bij zwevende remzadels zijn dit glijbussen. Een Suzuki met zwaardere motoren of de snelste uitvoeringen, kunnen uitgerust zijn met remklauwen met meerdere pistons, om zo meer remdruk op de remblokken te kunnen generen. Als de Suzuki remschijven aan de achterzijde heeft, zijn er ook aan de achterzijde remklauwen aanwezig.

Vastgelopen remklauw

Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. Achterremklauwen kunnen problemen geven met een vastgelopen handrem mechanisme. Dit probleem kunt u alleen oplossen door nieuwe remklauwen op uw Suzuki te zetten. Ook dit merkt u niet altijd.

Remklauwen kopen Suzuki

Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro. Bij twijfel een setje mee bestellen. Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen. Belangrijk is om ook direct even de remblokken te controleren. Het is belangrijk dat u de juiste remklauw voor uw Suzuki krijgt, omdat er veel verschillende remklauwen bestaan. De remmer eindigen en het vet krijgt u gratis van ons meegeleverd bij uw bestelling.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens