Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Toyota

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauwen Toyota

Remklauwen kunnen van gietijzer of van aluminium gemaakt zijn. Zwevende remklauwen, ook wel zwevende remzadels, hebben een ingebouwd handrem mechanisme, welke tegenwoordig ook elektrisch bediend kunnen zijn. Deze zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden tijdens het remmen en ook dat de remblokken weer van de remschijf af komen tijdens het loslaten van het rempedaal.

Remklauwen kopen Toyota

Belangrijk is om ook direct even de remblokken te controleren. Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Toyota om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt. Bij ons ook altijd zonder statiegeld. Alle remklauwen hebben wij op voorraad, waaronder onderstaande types voor uw Toyota: {{types}} U krijgt bij AutoOnderdelenExpert altijd de juiste remklauw voor uw Toyota, omdat wij alle merken remklauwen {{tecdos}} verkopen. Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro. Bij twijfel een setje mee bestellen.

Werking remklauwen Toyota

Remslangen vindt u bij de remklauw, hier loopt de remvloeistof doorheen. Bij zwevende remzadels zijn dit glijbussen. De remklauwen wordt bediend door de hoofdremcilinder, middels remvloeistof. De functie van de remvloeistof en de glijbus is het heen en weer bewegen van de remklauw. Remklauwen voor de Toyota zijn er in verschillende uitvoeringen. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen.

Remklauw Toyota vervangen

Nadat het wiel gedemonteerd is, dient u eerst de remblokken terug te duwen met bijvoorbeeld een grote schroevendraaier. Als er een veer op de remklauw zit, kunt u deze ook verwijderen. U kunt de remslang naar boven houden en even met een draad aan de veerpoot bevestigen om het lekken te stoppen. Nu kan de remklauw van uw Toyota van de remschijf worden gehaald. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens