Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Volvo

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remklauw revisie

Nieuwe remklauwen voor uw Volvo worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. Remklauwen worden bij ons ook zonder statiegeld verkocht om te prijzen zo laag mogelijk te houden. Men merkt dan ook vaak dat uw Volvo dan tijdens het remmen naar links of rechts gaat trekken. Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren.

Werking remklauwen Volvo

Dit wordt bediend door een handremkabel of, bij jongere modellen, door een elektrisch bediende motor. Bij zwevende remzadels zijn dit glijbussen. De remvloeistof loopt door het gesloten remsysteem en wordt samengeperst in de hoofdremcilinder tijdens het remmen. Deze remklauwen vindt met dus vaak op een Porsche, Ferrari, Maserati, enzovoort. Remklauwen voor de Volvo zijn er in verschillende uitvoeringen. Echter kunnen de achterremklauwen ook vaak de handrem bedienen middels een ingebouwd handrem mechanisme.

Remklauwen kopen Volvo

Na uw bestelling controleren onze verkoopmedewerkers uw bestelling nogmaals handmatig via het chassisnummer van uw Volvo om er zeker van te zijn dat u het juiste onderdeel thuis krijgt. Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro. Via de kentekenzoeker op onze website krijgt u voor 99% de juiste remklauw voor uw Volvo. U kunt de remklauwen namelijk niet uitwisselen tussen verschillende merken, zoals Bosch, TRW, enzovoort. Remklauwen voor een Volvo koopt u zeer voordelig op onze webshop. Verstandig is om ook een busje remvloeistof mee te bestellen.

Remklauwen Volvo

Zwevende remklauwen, ook wel zwevende remzadels, hebben een ingebouwd handrem mechanisme, welke tegenwoordig ook elektrisch bediend kunnen zijn. Vaste remklauwen worden ook wel vuistremzadel genoemd. Er zijn vaste en zwevende remklauwen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens