Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remklauwen & reparatieset Volkswagen (VW)

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Vastgelopen remklauw

Ook dit merkt u niet altijd. Echter kan alles weer goed lijken tijdens het demonteren, maar onder belasting toch weer vast gaan zitten. Dit merkt u niet altijd, maar kan gebeuren tijdens het remmen. U kunt dan proberen de remklauw te reviseren.

Remklauw revisie

Remklauwen kan men zelf soms nog reviseren. Dit is afhankelijk van het type remklauw, maar is vaak een tijdelijke noodoplossing. Nieuwe remklauwen voor uw Volkswagen (VW) worden veel verkocht, omdat onze scherpe prijzen het reviseren ook niet loont. Remklauwen worden bij ons ook zonder statiegeld verkocht om te prijzen zo laag mogelijk te houden.

Remklauwen kopen Volkswagen (VW)

Het is belangrijk dat u de juiste remklauw voor uw Volkswagen (VW) krijgt, omdat er veel verschillende remklauwen bestaan. Belangrijk is om ook direct even de remblokken te controleren. Onze verkoopmedewerkers zorgen, via u chassisnummer, dat u altijd de juiste remklauw heeft. Vóór 16:00 uur besteld is morgen in huis!. Statiegeld kan bij andere webshops wel oplopen tot 75 euro. De remmer eindigen en het vet krijgt u gratis van ons meegeleverd bij uw bestelling.

Remklauw Volkswagen (VW) vervangen

Hierna draait u aan de binnenzijde van de remklauw de grote bouten (19 millimeter), of de geleidebussen, vaak met een inbussleutel, los. Bij deze remklauwen kunt u het piston niet zomaar terugduwen. De remslang moet ook losgemaakt worden. De ontsnapte remvloeistof even opvangen, want deze is agressief. Na het vervangen van de remklauwen altijd de remvloeistof controleren en de handrem weer afstellen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens