Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Alfa Romeo

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Werking remschijven

Tegenwoordig wordt de remschijf ook als handrem gebruikt door het remblok vast te zetten tegen de schijf tijdens het parkeren. Het is belangrijk dat de remschijf glad en schoon is, groeven in de remschijven verlagen de remprestaties dit geld hetzelfde voor de remblokken deze moeten ook schoon en glad zijn. De remschijven van uw Alfa Romeo zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

Remschijven vervangen

Als u zelf de remschijven van uw Alfa Romeo gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. U kunt de remschijven uiteraard ook bij ons in de garage in Ermelo laten vervangen tegen een vast tarief van 60 euro. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten vd wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Het is belangrijk om tijdens de montage als u het wiel heeft gedemonteerd te kijken of u de juiste nieuwe remschijven bij de auto heeft, dit kunt u zien of de remschijf massief (enkel) is of een geventileerde uitvoering (dubbel)

Veiligheid en remschijven

De remschijven geleverd door ons zijn allen voorzien van de juiste EU-keuringen met certificaten het is erg belangrijk om remschijven voor uw Alfa Romeo te kopen van de juiste fabrikanten Enkele erkende leveranciers zijn: ABS, BOSCH, DURON, TRW. Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Alfa Romeo niet van een infrieure fabrikant/merk zijn.

Klantenservice: 0341 267 637

Remschijven Alfa Romeo

De remschijf werkt samen met de remblokken op uw Alfa Romeo de remblokken worden tegen de remschijven aan gedrukt tijdens het remmen en zorgen dat uw auto op tijd stilstaat.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15301 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens