Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Alfa Romeo 145

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Alfa Romeo145
Selecteer uw auto type
Model
Bouwjaar

Remschijven kopen

Het merk Brembo, dit is onze premium kwaliteit, deze zijn van een high-carbon legering en kunnen de warmte beter afvoeren, waardoor kromtrekken bijna niet meer mogelijk is. Deze Brembo remschijven worden aangeboden met kortingen tussen de 50 en 60% en hebben uiteraard ook 12 maanden productgarantie. Dan hebben wij voor uw Alfa Romeo 145 ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk Brakemax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. U ziet deze schijven vaak op snellere types Alfa Romeo 145 ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Remschijven koopt u bij AutoOnderdelenExpert altijd met wel 65% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw Alfa Romeo 145 koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen.

APK eisen remschijven Alfa Romeo 145

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Remschijven slijten doordat er wrijving is tussen de remblokken en remschijven, de levensduur van de remschijven is redelijk hoog te noemen, zeker als men bedenkt welke enorme krachten de schijf te verwerken krijgt en ook de hoeveelheid remacties. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw Alfa Romeo 145 remschijven. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Veiligheid en remschijven

Enkele erkende leveranciers zijn: DURON, COMLINE, ATE, ABS. Remschijven geproduceerd in europa garanderen u van de juiste specificaties en toleranties. Remschijven geproduceerd voor de USA en midden en zuid Amerika hebben grotere toleranties, wat hier in Europa voor onze auto's problemen kan opleveren. Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Alfa Romeo 145 niet van een infrieure fabrikant/merk zijn.

Klantenservice: 0341 267 637

Remschijven Alfa Romeo 145

Remschijven zijn een veiligheids product op uw Alfa Romeo 145 en moet daarom regelmatig gecontroleerd worden om de veiligheid tijdens het remmen te waarborgen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15355 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens