Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Alfa Romeo 145 (930_)

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven Alfa Romeo 145 145 (930_)

Remschijven zijn altijd rond en glad en zijn er in vele verschillende diameters, een grotere diameter zorgt ook voor meer remvetraging, zo ziet men vaak op snelle auto's en op de grotere en snellere uitvoeringen van uw Alfa Romeo 145 145 (930_) grotere diameter remschijven zitten.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

Remschijven vervangen

Speciaal gereedschap is eigenlijk niet nodig en de de en montagetijd is ongeveer 1-2 uur. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. U kunt de remschijven uiteraard ook bij ons in de garage in Ermelo laten vervangen tegen een vast tarief van 60 euro. Voor de volgende auto's hebben wij #TODORANDOMCARS hebben wij altijd originele, Brembo en Brakemax sportremschijven op voorraad.

Veiligheid en remschijven

Enkele erkende leveranciers zijn: ATE, COMLINE, ZIMMERMANN, BOSCH. Remschijven geproduceerd in europa garanderen u van de juiste specificaties en toleranties. Remschijven geproduceerd voor de USA en midden en zuid Amerika hebben grotere toleranties, wat hier in Europa voor onze auto's problemen kan opleveren. Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Alfa Romeo 145 145 (930_) niet van een infrieure fabrikant/merk zijn.

Remschijven samenstelling

Warmte is het grote probleem tijdens het remmen temperaturen tot wel 600 graden moeten de schijven van uw Alfa Romeo 145 145 (930_) aankunnen om niet krom te trekken De meeste remschijven voor Alfa Romeo 145 145 (930_) worden gemaakt van basis gietijzer GG-20 of GG-25 . hier worden dan de legering nog toegevoegd. Aan het gietijzer worden legeringen toegevoegd om het geheel sterker of flexibeler te maken.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15355 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens