Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Audi

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven die passen op uw Audi

Om er voor te zorgen dat u altijd de juiste remschijven voor uw Audi krijgt. Bij ons krijgt u voor 95% de juiste remschijf in beeld, echter na uw bestelling controleren onze medewerkers handmatig nog een keer middels uw chassisnummer de juistheid. Ook bij de Brakemax sport remschijven herhalen wij dit proces, hierdoor bent u er zeker van dat deze passen op uw Audi

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

Remschijven Audi

De remschijf werkt samen met de remblokken op uw Audi de remblokken worden tegen de remschijven aan gedrukt tijdens het remmen en zorgen dat uw auto op tijd stilstaat.

Remschijven samenstelling

Daar de remschijven friktie genereren samen met de remblokken is de juiste combinatie van remschijven met remblokken vereist voor de beste remperformance Merken zoals Brembo doen tegenwoordig vaak een hoog koolstof gehalte toevoegen om de warmte beter te kunnen afvoeren. Aan het gietijzer worden legeringen toegevoegd om het geheel sterker of flexibeler te maken.

Klantenservice: 0341 267 637

Veiligheid en remschijven

De remschijven geleverd door ons zijn allen voorzien van de juiste EU-keuringen met certificaten het is erg belangrijk om remschijven voor uw Audi te kopen van de juiste fabrikanten Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Audi niet van een infrieure fabrikant/merk zijn. Remschijven geproduceerd in europa garanderen u van de juiste specificaties en toleranties. Remschijven geproduceerd voor de USA en midden en zuid Amerika hebben grotere toleranties, wat hier in Europa voor onze auto's problemen kan opleveren.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15366 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens