Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Cadillac

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven Cadillac

Remschijven zijn een veiligheids product op uw Cadillac en moet daarom regelmatig gecontroleerd worden om de veiligheid tijdens het remmen te waarborgen.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

Veiligheid en remschijven

De remschijven geleverd door ons zijn allen voorzien van de juiste EU-keuringen met certificaten het is erg belangrijk om remschijven voor uw Cadillac te kopen van de juiste fabrikanten Remschijven geproduceerd in europa garanderen u van de juiste specificaties en toleranties. Remschijven geproduceerd voor de USA en midden en zuid Amerika hebben grotere toleranties, wat hier in Europa voor onze auto's problemen kan opleveren. Enkele erkende leveranciers zijn: BREMBO, DURON, FREMAX, BOSCH.

Trillende remschijven

Uiteraard worden er ook schijven in met name Azië geproduceerd die niet de juiste materiaal specificaties hebben, deze kunnen door te veel warmte ook krom raken. Echter deze vind u niet in ons programma. Er kan een trilling in het stuur gevoeld worden als de draagarmen, rubbers speling hebben of andere delen van het onderstel zoals fuseekogels of stuurkogels Als de onderdelen versleten zijn wordt dit versterkt tijdens het remmen wat aanvoelt als trillen.

Remschijven samenstelling

Merken zoals Brembo doen tegenwoordig vaak een hoog koolstof gehalte toevoegen om de warmte beter te kunnen afvoeren. Warmte is het grote probleem tijdens het remmen temperaturen tot wel 600 graden moeten de schijven van uw Cadillac aankunnen om niet krom te trekken Daar de remschijven friktie genereren samen met de remblokken is de juiste combinatie van remschijven met remblokken vereist voor de beste remperformance

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15304 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens