Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Chevrolet

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven die passen op uw Chevrolet

Bij ons krijgt u voor 95% de juiste remschijf in beeld, echter na uw bestelling controleren onze medewerkers handmatig nog een keer middels uw chassisnummer de juistheid. Ook bij de Brakemax sport remschijven herhalen wij dit proces, hierdoor bent u er zeker van dat deze passen op uw Chevrolet Om er voor te zorgen dat u altijd de juiste remschijven voor uw Chevrolet krijgt.

Werking remschijven

Tegenwoordig wordt de remschijf ook als handrem gebruikt door het remblok vast te zetten tegen de schijf tijdens het parkeren. De remschijven van uw Chevrolet zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Het is belangrijk dat de remschijf glad en schoon is, groeven in de remschijven verlagen de remprestaties dit geld hetzelfde voor de remblokken deze moeten ook schoon en glad zijn.

Remschijven Chevrolet

De remschijf werkt samen met de remblokken op uw Chevrolet de remblokken worden tegen de remschijven aan gedrukt tijdens het remmen en zorgen dat uw auto op tijd stilstaat.

Trillende remschijven

Uiteraard worden er ook schijven in met name Azië geproduceerd die niet de juiste materiaal specificaties hebben, deze kunnen door te veel warmte ook krom raken. Echter deze vind u niet in ons programma. Als de onderdelen versleten zijn wordt dit versterkt tijdens het remmen wat aanvoelt als trillen. Minder vaak komt het voor dat er een slingering in de wielnaaf van uw Chevrolet zit waar de remschijf op gemonteerd is. Als hier een nieuwe remschijf op gemonteerd wordt, merkt u eerst niets, maar na mate de schijf warm en koud wordt, gaat deze de slingering van de naaf overnemen en gaat u dit ervaren als trillen in het stuur.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15304 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens