Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Citroen

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven Citroen

Remschijven zijn altijd rond en glad en zijn er in vele verschillende diameters, een grotere diameter zorgt ook voor meer remvetraging, zo ziet men vaak op snelle auto's en op de grotere en snellere uitvoeringen van uw Citroen grotere diameter remschijven zitten.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

APK eisen remschijven Citroen

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw Citroen remschijven. Roest op de remschijven kan ook een afkeur apk zijn, dit mag niet meer dan 50% van het remoppervlak zijn. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Remschijven samenstelling

Daar de remschijven friktie genereren samen met de remblokken is de juiste combinatie van remschijven met remblokken vereist voor de beste remperformance Merken zoals Brembo doen tegenwoordig vaak een hoog koolstof gehalte toevoegen om de warmte beter te kunnen afvoeren. Aan het gietijzer worden legeringen toegevoegd om het geheel sterker of flexibeler te maken.

Remschijven kopen

Remschijven koopt u bij AutoOnderdelenExpert altijd met wel 65% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw Citroen koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Het merk Brembo, dit is onze premium kwaliteit, deze zijn van een high-carbon legering en kunnen de warmte beter afvoeren, waardoor kromtrekken bijna niet meer mogelijk is. Deze Brembo remschijven worden aangeboden met kortingen tussen de 50 en 60% en hebben uiteraard ook 12 maanden productgarantie. Dan hebben wij voor uw Citroen ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk Brakemax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. U ziet deze schijven vaak op snellere types Citroen ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Op onze website vindt u via uw kenteken altijd deze 3 kwaliteiten remschijven, hier kunt u ook lezen voor welke auto types de beste keuze kwaliteit is.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens