Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Dacia

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Dacia
Selecteer uw auto model

APK eisen remschijven Dacia

Als deze bereikt is ,moet de remschijf vervangen worden. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw Dacia van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. #TODOLIJSTJE. Roest op de remschijven kan ook een afkeur apk zijn, dit mag niet meer dan 50% van het remoppervlak zijn. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw Dacia remschijven. Remschijven slijten doordat er wrijving is tussen de remblokken en remschijven, de levensduur van de remschijven is redelijk hoog te noemen, zeker als men bedenkt welke enorme krachten de schijf te verwerken krijgt en ook de hoeveelheid remacties.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

Remschijven vervangen

Goed schoonmaken is erg belangrijk, daarom leveren wij altijd gratis remmenreiniger mee. Hiermee kan ook het vettige oppervlak van de nieuwe remschijf gereinigd worden. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw Dacia gelijk zijn. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten vd wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden.

Remschijven samenstelling

Daar de remschijven friktie genereren samen met de remblokken is de juiste combinatie van remschijven met remblokken vereist voor de beste remperformance De meeste remschijven voor Dacia worden gemaakt van basis gietijzer GG-20 of GG-25 . hier worden dan de legering nog toegevoegd. Warmte is het grote probleem tijdens het remmen temperaturen tot wel 600 graden moeten de schijven van uw Dacia aankunnen om niet krom te trekken

Klantenservice: 0341 267 637

Remschijven kopen

Het merk Brembo, dit is onze premium kwaliteit, deze zijn van een high-carbon legering en kunnen de warmte beter afvoeren, waardoor kromtrekken bijna niet meer mogelijk is. Deze Brembo remschijven worden aangeboden met kortingen tussen de 50 en 60% en hebben uiteraard ook 12 maanden productgarantie. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw Dacia op voorraad. Remschijven koopt u bij AutoOnderdelenExpert altijd met wel 65% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw Dacia koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15370 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens