Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Dacia Logan Pick-up (us_)

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Veiligheid en remschijven

Remschijven geproduceerd in europa garanderen u van de juiste specificaties en toleranties. Remschijven geproduceerd voor de USA en midden en zuid Amerika hebben grotere toleranties, wat hier in Europa voor onze auto's problemen kan opleveren. Enkele erkende leveranciers zijn: FREMAX, ABE, BREMBO, DURON. Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Dacia LOGAN Logan Pick-up (us_) niet van een infrieure fabrikant/merk zijn.

Trillende remschijven

Minder vaak komt het voor dat er een slingering in de wielnaaf van uw Dacia LOGAN Logan Pick-up (us_) zit waar de remschijf op gemonteerd is. Als hier een nieuwe remschijf op gemonteerd wordt, merkt u eerst niets, maar na mate de schijf warm en koud wordt, gaat deze de slingering van de naaf overnemen en gaat u dit ervaren als trillen in het stuur. Bij het vervangen van de remschijven ook goed de andere chassisdelen van uw Dacia LOGAN Logan Pick-up (us_) controleren. Een lichte onbalans in de wielen en speling op stuur of chassis delen kn tijdens het remmen het gevoel geven dat er een schijf krom is.

Remschijven die passen op uw Dacia LOGAN Logan Pick-up (us_)

Per type kunnen er verschillende remschijven gemonteerd zijn, het zoeken via uw kenteken geeft niet altijd de juiste maat remschijf weer, dat heeft veelal met de uitvoering van de auto te maken. Bij ons krijgt u voor 95% de juiste remschijf in beeld, echter na uw bestelling controleren onze medewerkers handmatig nog een keer middels uw chassisnummer de juistheid. Ook bij de Brakemax sport remschijven herhalen wij dit proces, hierdoor bent u er zeker van dat deze passen op uw Dacia LOGAN Logan Pick-up (us_)

Remschijven Dacia LOGAN Logan Pick-up (us_)

Remschijven zijn een veiligheids product op uw Dacia LOGAN Logan Pick-up (us_) en moet daarom regelmatig gecontroleerd worden om de veiligheid tijdens het remmen te waarborgen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15301 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens