Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Daihatsu

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Werking remschijven

Tegenwoordig wordt de remschijf ook als handrem gebruikt door het remblok vast te zetten tegen de schijf tijdens het parkeren. De remschijven van uw Daihatsu zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Het is belangrijk dat de remschijf glad en schoon is, groeven in de remschijven verlagen de remprestaties dit geld hetzelfde voor de remblokken deze moeten ook schoon en glad zijn.

Remschijven die passen op uw Daihatsu

Om er voor te zorgen dat u altijd de juiste remschijven voor uw Daihatsu krijgt. Ook bij de Brakemax sport remschijven herhalen wij dit proces, hierdoor bent u er zeker van dat deze passen op uw Daihatsu Per type kunnen er verschillende remschijven gemonteerd zijn, het zoeken via uw kenteken geeft niet altijd de juiste maat remschijf weer, dat heeft veelal met de uitvoering van de auto te maken.

Remschijven vervangen

Voor de volgende auto's hebben wij #TODORANDOMCARS hebben wij altijd originele, Brembo en Brakemax sportremschijven op voorraad. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Het is belangrijk om tijdens de montage als u het wiel heeft gedemonteerd te kijken of u de juiste nieuwe remschijven bij de auto heeft, dit kunt u zien of de remschijf massief (enkel) is of een geventileerde uitvoering (dubbel) Speciaal gereedschap is eigenlijk niet nodig en de de en montagetijd is ongeveer 1-2 uur.

Klantenservice: 0341 267 637

Remschijven samenstelling

Remschijven worden gemaakt van gietijzer,deze worden gegoten van verschillende gietijzer soorten. Aan het gietijzer worden legeringen toegevoegd om het geheel sterker of flexibeler te maken. Merken zoals Brembo doen tegenwoordig vaak een hoog koolstof gehalte toevoegen om de warmte beter te kunnen afvoeren.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15370 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens