Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Ferrari

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven vervangen

Goed schoonmaken is erg belangrijk, daarom leveren wij altijd gratis remmenreiniger mee. Hiermee kan ook het vettige oppervlak van de nieuwe remschijf gereinigd worden. Voor de volgende auto's hebben wij #TODORANDOMCARS hebben wij altijd originele, Brembo en Brakemax sportremschijven op voorraad. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. U kunt de remschijven uiteraard ook bij ons in de garage in Ermelo laten vervangen tegen een vast tarief van 60 euro.

Remschijven samenstelling

Aan het gietijzer worden legeringen toegevoegd om het geheel sterker of flexibeler te maken. Daar de remschijven friktie genereren samen met de remblokken is de juiste combinatie van remschijven met remblokken vereist voor de beste remperformance De meeste remschijven voor Ferrari worden gemaakt van basis gietijzer GG-20 of GG-25 . hier worden dan de legering nog toegevoegd.

Remschijven Ferrari

De remschijf werkt samen met de remblokken op uw Ferrari de remblokken worden tegen de remschijven aan gedrukt tijdens het remmen en zorgen dat uw auto op tijd stilstaat.

Klantenservice: 0341 267 637

Werking remschijven

De remschijven van uw Ferrari zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor friktie, waardoor de auto tot stilstand komt. Tegenwoordig wordt de remschijf ook als handrem gebruikt door het remblok vast te zetten tegen de schijf tijdens het parkeren.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15304 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens