Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Fiat

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven samenstelling

Remschijven worden gemaakt van gietijzer,deze worden gegoten van verschillende gietijzer soorten. Daar de remschijven friktie genereren samen met de remblokken is de juiste combinatie van remschijven met remblokken vereist voor de beste remperformance Aan het gietijzer worden legeringen toegevoegd om het geheel sterker of flexibeler te maken.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

APK eisen remschijven Fiat

Als deze bereikt is ,moet de remschijf vervangen worden. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw Fiat van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. #TODOLIJSTJE. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw Fiat remschijven. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Roest op de remschijven kan ook een afkeur apk zijn, dit mag niet meer dan 50% van het remoppervlak zijn.

Werking remschijven

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor friktie, waardoor de auto tot stilstand komt. De remschijven van uw Fiat zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen.

Klantenservice: 0341 267 637

Remschijven Fiat

Remschijven zijn een veiligheids product op uw Fiat en moet daarom regelmatig gecontroleerd worden om de veiligheid tijdens het remmen te waarborgen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens