Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Honda

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven die passen op uw Honda

Per type kunnen er verschillende remschijven gemonteerd zijn, het zoeken via uw kenteken geeft niet altijd de juiste maat remschijf weer, dat heeft veelal met de uitvoering van de auto te maken. Bij ons krijgt u voor 95% de juiste remschijf in beeld, echter na uw bestelling controleren onze medewerkers handmatig nog een keer middels uw chassisnummer de juistheid. Om er voor te zorgen dat u altijd de juiste remschijven voor uw Honda krijgt.

Trillende remschijven

Een nieuwe remschijf verlaat de fabriek altijd recht, deze wordt namelijk gedraaid op een CNC-bank. iets krom draaien gaat eenvoudig weg niet. Dus de remschijf heeft de juiste specificaties qua materiaal en is recht als deze geleverd wordt. Dan wordt deze gemonteerd en hier kan er veel fout gaan waardoor een schijf krom raakt. Een lichte onbalans in de wielen en speling op stuur of chassis delen kn tijdens het remmen het gevoel geven dat er een schijf krom is. Er kan een trilling in het stuur gevoeld worden als de draagarmen, rubbers speling hebben of andere delen van het onderstel zoals fuseekogels of stuurkogels

Werking remschijven

De remschijven van uw Honda zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Het is belangrijk dat de remschijf glad en schoon is, groeven in de remschijven verlagen de remprestaties dit geld hetzelfde voor de remblokken deze moeten ook schoon en glad zijn.

Klantenservice: 0341 267 637

Veiligheid en remschijven

Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Honda niet van een infrieure fabrikant/merk zijn. Remschijven geproduceerd in europa garanderen u van de juiste specificaties en toleranties. Remschijven geproduceerd voor de USA en midden en zuid Amerika hebben grotere toleranties, wat hier in Europa voor onze auto's problemen kan opleveren. Enkele erkende leveranciers zijn: FREMAX, BREMBO, ATE, DURON.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15304 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens