Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Hyundai

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

APK eisen remschijven Hyundai

Roest op de remschijven kan ook een afkeur apk zijn, dit mag niet meer dan 50% van het remoppervlak zijn. Als deze bereikt is ,moet de remschijf vervangen worden. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw Hyundai van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. #TODOLIJSTJE. Remschijven slijten doordat er wrijving is tussen de remblokken en remschijven, de levensduur van de remschijven is redelijk hoog te noemen, zeker als men bedenkt welke enorme krachten de schijf te verwerken krijgt en ook de hoeveelheid remacties. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Veiligheid en remschijven

Enkele erkende leveranciers zijn: ZIMMERMANN, TRW, FREMAX, ABS. De remschijven geleverd door ons zijn allen voorzien van de juiste EU-keuringen met certificaten het is erg belangrijk om remschijven voor uw Hyundai te kopen van de juiste fabrikanten Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Hyundai niet van een infrieure fabrikant/merk zijn.

Remschijven Hyundai

Remschijven zijn een veiligheids product op uw Hyundai en moet daarom regelmatig gecontroleerd worden om de veiligheid tijdens het remmen te waarborgen.

Remschijven samenstelling

De meeste remschijven voor Hyundai worden gemaakt van basis gietijzer GG-20 of GG-25 . hier worden dan de legering nog toegevoegd. Remschijven worden gemaakt van gietijzer,deze worden gegoten van verschillende gietijzer soorten. Warmte is het grote probleem tijdens het remmen temperaturen tot wel 600 graden moeten de schijven van uw Hyundai aankunnen om niet krom te trekken

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15304 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens