Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Infiniti

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven die passen op uw Infiniti

Ook bij de Brakemax sport remschijven herhalen wij dit proces, hierdoor bent u er zeker van dat deze passen op uw Infiniti Bij ons krijgt u voor 95% de juiste remschijf in beeld, echter na uw bestelling controleren onze medewerkers handmatig nog een keer middels uw chassisnummer de juistheid. Per type kunnen er verschillende remschijven gemonteerd zijn, het zoeken via uw kenteken geeft niet altijd de juiste maat remschijf weer, dat heeft veelal met de uitvoering van de auto te maken.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

APK eisen remschijven Infiniti

Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw Infiniti remschijven. Roest op de remschijven kan ook een afkeur apk zijn, dit mag niet meer dan 50% van het remoppervlak zijn. Remschijven slijten doordat er wrijving is tussen de remblokken en remschijven, de levensduur van de remschijven is redelijk hoog te noemen, zeker als men bedenkt welke enorme krachten de schijf te verwerken krijgt en ook de hoeveelheid remacties. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Remschijven Infiniti

De remschijf werkt samen met de remblokken op uw Infiniti de remblokken worden tegen de remschijven aan gedrukt tijdens het remmen en zorgen dat uw auto op tijd stilstaat.

Klantenservice: 0341 267 637

Trillende remschijven

Een lichte onbalans in de wielen en speling op stuur of chassis delen kn tijdens het remmen het gevoel geven dat er een schijf krom is. Uiteraard worden er ook schijven in met name Azië geproduceerd die niet de juiste materiaal specificaties hebben, deze kunnen door te veel warmte ook krom raken. Echter deze vind u niet in ons programma. Bij het vervangen van de remschijven ook goed de andere chassisdelen van uw Infiniti controleren.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15370 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens