Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Lada

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Lada
Selecteer uw auto model

Remschijven Lada

Remschijven zijn altijd rond en glad en zijn er in vele verschillende diameters, een grotere diameter zorgt ook voor meer remvetraging, zo ziet men vaak op snelle auto's en op de grotere en snellere uitvoeringen van uw Lada grotere diameter remschijven zitten.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

Remschijven die passen op uw Lada

Ook bij de Brakemax sport remschijven herhalen wij dit proces, hierdoor bent u er zeker van dat deze passen op uw Lada Bij ons krijgt u voor 95% de juiste remschijf in beeld, echter na uw bestelling controleren onze medewerkers handmatig nog een keer middels uw chassisnummer de juistheid. Per type kunnen er verschillende remschijven gemonteerd zijn, het zoeken via uw kenteken geeft niet altijd de juiste maat remschijf weer, dat heeft veelal met de uitvoering van de auto te maken.

Veiligheid en remschijven

Enkele erkende leveranciers zijn: TRW, COMLINE, ABS, DURON. De remschijven geleverd door ons zijn allen voorzien van de juiste EU-keuringen met certificaten het is erg belangrijk om remschijven voor uw Lada te kopen van de juiste fabrikanten Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Lada niet van een infrieure fabrikant/merk zijn.

Remschijven kopen

Op onze website vindt u via uw kenteken altijd deze 3 kwaliteiten remschijven, hier kunt u ook lezen voor welke auto types de beste keuze kwaliteit is. Het merk Brembo, dit is onze premium kwaliteit, deze zijn van een high-carbon legering en kunnen de warmte beter afvoeren, waardoor kromtrekken bijna niet meer mogelijk is. Deze Brembo remschijven worden aangeboden met kortingen tussen de 50 en 60% en hebben uiteraard ook 12 maanden productgarantie. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Remschijven koopt u bij AutoOnderdelenExpert altijd met wel 65% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw Lada koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15370 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens