Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Land Rover

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven kopen

Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Op onze website vindt u via uw kenteken altijd deze 3 kwaliteiten remschijven, hier kunt u ook lezen voor welke auto types de beste keuze kwaliteit is. Het merk Brembo, dit is onze premium kwaliteit, deze zijn van een high-carbon legering en kunnen de warmte beter afvoeren, waardoor kromtrekken bijna niet meer mogelijk is. Deze Brembo remschijven worden aangeboden met kortingen tussen de 50 en 60% en hebben uiteraard ook 12 maanden productgarantie. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw Land Rover op voorraad.

Trillende remschijven

Het trillen van een remschijf bij het remmen komt vaak doordat de remschijf versleten lees te dun is geworden en de warmte dus niet goed meer af kan voeren (te weinig massa) Bij het vervangen van de remschijven ook goed de andere chassisdelen van uw Land Rover controleren. Als de onderdelen versleten zijn wordt dit versterkt tijdens het remmen wat aanvoelt als trillen.

APK eisen remschijven Land Rover

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Roest op de remschijven kan ook een afkeur apk zijn, dit mag niet meer dan 50% van het remoppervlak zijn. Als deze bereikt is ,moet de remschijf vervangen worden. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw Land Rover van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. #TODOLIJSTJE.

Veiligheid en remschijven

Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Land Rover niet van een infrieure fabrikant/merk zijn. De remschijven geleverd door ons zijn allen voorzien van de juiste EU-keuringen met certificaten het is erg belangrijk om remschijven voor uw Land Rover te kopen van de juiste fabrikanten Enkele erkende leveranciers zijn: BOSCH, ABE, BREMBO, ZIMMERMANN.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15304 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens