Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Lexus

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Lexus
Selecteer uw auto model

Remschijven vervangen

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. U kunt de remschijven uiteraard ook bij ons in de garage in Ermelo laten vervangen tegen een vast tarief van 60 euro. Speciaal gereedschap is eigenlijk niet nodig en de de en montagetijd is ongeveer 1-2 uur. Goed schoonmaken is erg belangrijk, daarom leveren wij altijd gratis remmenreiniger mee. Hiermee kan ook het vettige oppervlak van de nieuwe remschijf gereinigd worden.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

Remschijven Lexus

De remschijf werkt samen met de remblokken op uw Lexus de remblokken worden tegen de remschijven aan gedrukt tijdens het remmen en zorgen dat uw auto op tijd stilstaat.

Remschijven die passen op uw Lexus

Per type kunnen er verschillende remschijven gemonteerd zijn, het zoeken via uw kenteken geeft niet altijd de juiste maat remschijf weer, dat heeft veelal met de uitvoering van de auto te maken. Ook bij de Brakemax sport remschijven herhalen wij dit proces, hierdoor bent u er zeker van dat deze passen op uw Lexus Bij ons krijgt u voor 95% de juiste remschijf in beeld, echter na uw bestelling controleren onze medewerkers handmatig nog een keer middels uw chassisnummer de juistheid.

Trillende remschijven

Een nieuwe remschijf verlaat de fabriek altijd recht, deze wordt namelijk gedraaid op een CNC-bank. iets krom draaien gaat eenvoudig weg niet. Dus de remschijf heeft de juiste specificaties qua materiaal en is recht als deze geleverd wordt. Dan wordt deze gemonteerd en hier kan er veel fout gaan waardoor een schijf krom raakt. Er kan een trilling in het stuur gevoeld worden als de draagarmen, rubbers speling hebben of andere delen van het onderstel zoals fuseekogels of stuurkogels Als de onderdelen versleten zijn wordt dit versterkt tijdens het remmen wat aanvoelt als trillen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15370 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens