Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Mitsubishi Space Wagon (d0_v/w)

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Trillende remschijven

Een lichte onbalans in de wielen en speling op stuur of chassis delen kn tijdens het remmen het gevoel geven dat er een schijf krom is. Het trillen van een remschijf bij het remmen komt vaak doordat de remschijf versleten lees te dun is geworden en de warmte dus niet goed meer af kan voeren (te weinig massa) Uiteraard worden er ook schijven in met name Azië geproduceerd die niet de juiste materiaal specificaties hebben, deze kunnen door te veel warmte ook krom raken. Echter deze vind u niet in ons programma.

Remschijven kopen

Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Remschijven koopt u bij AutoOnderdelenExpert altijd met wel 65% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw Mitsubishi SPACE WAGON Space Wagon (d0_v/w) koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Dan hebben wij voor uw Mitsubishi SPACE WAGON Space Wagon (d0_v/w) ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk Brakemax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. U ziet deze schijven vaak op snellere types Mitsubishi SPACE WAGON Space Wagon (d0_v/w) ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Het merk Brembo, dit is onze premium kwaliteit, deze zijn van een high-carbon legering en kunnen de warmte beter afvoeren, waardoor kromtrekken bijna niet meer mogelijk is. Deze Brembo remschijven worden aangeboden met kortingen tussen de 50 en 60% en hebben uiteraard ook 12 maanden productgarantie.

Veiligheid en remschijven

Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Mitsubishi SPACE WAGON Space Wagon (d0_v/w) niet van een infrieure fabrikant/merk zijn. Enkele erkende leveranciers zijn: ATE, FREMAX, ZIMMERMANN, DURON. Remschijven geproduceerd in europa garanderen u van de juiste specificaties en toleranties. Remschijven geproduceerd voor de USA en midden en zuid Amerika hebben grotere toleranties, wat hier in Europa voor onze auto's problemen kan opleveren.

Klantenservice: 0341 267 637

Werking remschijven

Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Het is belangrijk dat de remschijf glad en schoon is, groeven in de remschijven verlagen de remprestaties dit geld hetzelfde voor de remblokken deze moeten ook schoon en glad zijn. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor friktie, waardoor de auto tot stilstand komt.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens