Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Pontiac

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven vervangen

Voor de volgende auto's hebben wij #TODORANDOMCARS hebben wij altijd originele, Brembo en Brakemax sportremschijven op voorraad. De centrale moer in het midden van de wielnaaf kan blijven zitten. Erg belangrijk is de flens van de wielnaaf op uw Pontiac hier komt de nieuwe remschijf weer op te zitten, dit moet zeer goed schoon en vlak gemaakt worden, om trillen van de remschijf te voorkomen. Het is belangrijk om tijdens de montage als u het wiel heeft gedemonteerd te kijken of u de juiste nieuwe remschijven bij de auto heeft, dit kunt u zien of de remschijf massief (enkel) is of een geventileerde uitvoering (dubbel) Verder moet de diameter van de remschijf voor uw Pontiac gelijk zijn.

Remschijven die passen op uw Pontiac

Om er voor te zorgen dat u altijd de juiste remschijven voor uw Pontiac krijgt. Ook bij de Brakemax sport remschijven herhalen wij dit proces, hierdoor bent u er zeker van dat deze passen op uw Pontiac Bij ons krijgt u voor 95% de juiste remschijf in beeld, echter na uw bestelling controleren onze medewerkers handmatig nog een keer middels uw chassisnummer de juistheid.

Trillende remschijven

Bij het vervangen van de remschijven ook goed de andere chassisdelen van uw Pontiac controleren. Minder vaak komt het voor dat er een slingering in de wielnaaf van uw Pontiac zit waar de remschijf op gemonteerd is. Als hier een nieuwe remschijf op gemonteerd wordt, merkt u eerst niets, maar na mate de schijf warm en koud wordt, gaat deze de slingering van de naaf overnemen en gaat u dit ervaren als trillen in het stuur. Het trillen van een remschijf bij het remmen komt vaak doordat de remschijf versleten lees te dun is geworden en de warmte dus niet goed meer af kan voeren (te weinig massa)

Klantenservice: 0341 267 637

Remschijven Pontiac

Remschijven zijn een veiligheids product op uw Pontiac en moet daarom regelmatig gecontroleerd worden om de veiligheid tijdens het remmen te waarborgen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15370 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens