Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Renault

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven vervangen

Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. De centrale moer in het midden van de wielnaaf kan blijven zitten. Erg belangrijk is de flens van de wielnaaf op uw Renault hier komt de nieuwe remschijf weer op te zitten, dit moet zeer goed schoon en vlak gemaakt worden, om trillen van de remschijf te voorkomen. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten vd wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Voor de volgende auto's hebben wij #TODORANDOMCARS hebben wij altijd originele, Brembo en Brakemax sportremschijven op voorraad.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

Trillende remschijven

Als de onderdelen versleten zijn wordt dit versterkt tijdens het remmen wat aanvoelt als trillen. Een lichte onbalans in de wielen en speling op stuur of chassis delen kn tijdens het remmen het gevoel geven dat er een schijf krom is. Minder vaak komt het voor dat er een slingering in de wielnaaf van uw Renault zit waar de remschijf op gemonteerd is. Als hier een nieuwe remschijf op gemonteerd wordt, merkt u eerst niets, maar na mate de schijf warm en koud wordt, gaat deze de slingering van de naaf overnemen en gaat u dit ervaren als trillen in het stuur.

Remschijven die passen op uw Renault

Om er voor te zorgen dat u altijd de juiste remschijven voor uw Renault krijgt. Bij ons krijgt u voor 95% de juiste remschijf in beeld, echter na uw bestelling controleren onze medewerkers handmatig nog een keer middels uw chassisnummer de juistheid. Per type kunnen er verschillende remschijven gemonteerd zijn, het zoeken via uw kenteken geeft niet altijd de juiste maat remschijf weer, dat heeft veelal met de uitvoering van de auto te maken.

Veiligheid en remschijven

Remschijven geproduceerd in europa garanderen u van de juiste specificaties en toleranties. Remschijven geproduceerd voor de USA en midden en zuid Amerika hebben grotere toleranties, wat hier in Europa voor onze auto's problemen kan opleveren. Enkele erkende leveranciers zijn: COMLINE, FREMAX, ABE, BREMBO. Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Renault niet van een infrieure fabrikant/merk zijn.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens