Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Smart

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Smart
Selecteer uw auto model

Remschijven kopen

Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Op onze website vindt u via uw kenteken altijd deze 3 kwaliteiten remschijven, hier kunt u ook lezen voor welke auto types de beste keuze kwaliteit is. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw Smart op voorraad. Remschijven koopt u bij AutoOnderdelenExpert altijd met wel 65% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw Smart koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.

Remschijven samenstelling

Merken zoals Brembo doen tegenwoordig vaak een hoog koolstof gehalte toevoegen om de warmte beter te kunnen afvoeren. De meeste remschijven voor Smart worden gemaakt van basis gietijzer GG-20 of GG-25 . hier worden dan de legering nog toegevoegd. Remschijven worden gemaakt van gietijzer,deze worden gegoten van verschillende gietijzer soorten.

Veiligheid en remschijven

Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Smart niet van een infrieure fabrikant/merk zijn. De remschijven geleverd door ons zijn allen voorzien van de juiste EU-keuringen met certificaten het is erg belangrijk om remschijven voor uw Smart te kopen van de juiste fabrikanten Remschijven geproduceerd in europa garanderen u van de juiste specificaties en toleranties. Remschijven geproduceerd voor de USA en midden en zuid Amerika hebben grotere toleranties, wat hier in Europa voor onze auto's problemen kan opleveren.

Klantenservice: 0341 267 637

Trillende remschijven

Een nieuwe remschijf verlaat de fabriek altijd recht, deze wordt namelijk gedraaid op een CNC-bank. iets krom draaien gaat eenvoudig weg niet. Dus de remschijf heeft de juiste specificaties qua materiaal en is recht als deze geleverd wordt. Dan wordt deze gemonteerd en hier kan er veel fout gaan waardoor een schijf krom raakt. Als de onderdelen versleten zijn wordt dit versterkt tijdens het remmen wat aanvoelt als trillen. Er kan een trilling in het stuur gevoeld worden als de draagarmen, rubbers speling hebben of andere delen van het onderstel zoals fuseekogels of stuurkogels

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15304 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens