Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Subaru

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Veiligheid en remschijven

Remschijven geproduceerd in europa garanderen u van de juiste specificaties en toleranties. Remschijven geproduceerd voor de USA en midden en zuid Amerika hebben grotere toleranties, wat hier in Europa voor onze auto's problemen kan opleveren. Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Subaru niet van een infrieure fabrikant/merk zijn. Enkele erkende leveranciers zijn: DURON, FREMAX, ZIMMERMANN, ATE.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

Remschijven vervangen

Remschijven vervangen luistert redelijk nauwkeurig maar is goed zelf te doen. Het is belangrijk om tijdens de montage als u het wiel heeft gedemonteerd te kijken of u de juiste nieuwe remschijven bij de auto heeft, dit kunt u zien of de remschijf massief (enkel) is of een geventileerde uitvoering (dubbel) Als u zelf de remschijven van uw Subaru gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw Subaru gelijk zijn.

Remschijven Subaru

Remschijven zijn een veiligheids product op uw Subaru en moet daarom regelmatig gecontroleerd worden om de veiligheid tijdens het remmen te waarborgen.

Klantenservice: 0341 267 637

Remschijven die passen op uw Subaru

Om er voor te zorgen dat u altijd de juiste remschijven voor uw Subaru krijgt. Ook bij de Brakemax sport remschijven herhalen wij dit proces, hierdoor bent u er zeker van dat deze passen op uw Subaru Per type kunnen er verschillende remschijven gemonteerd zijn, het zoeken via uw kenteken geeft niet altijd de juiste maat remschijf weer, dat heeft veelal met de uitvoering van de auto te maken.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15370 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens