Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Suzuki

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven Suzuki

Remschijven zijn altijd rond en glad en zijn er in vele verschillende diameters, een grotere diameter zorgt ook voor meer remvetraging, zo ziet men vaak op snelle auto's en op de grotere en snellere uitvoeringen van uw Suzuki grotere diameter remschijven zitten.

Op remschijven en remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting!

Trillende remschijven

Minder vaak komt het voor dat er een slingering in de wielnaaf van uw Suzuki zit waar de remschijf op gemonteerd is. Als hier een nieuwe remschijf op gemonteerd wordt, merkt u eerst niets, maar na mate de schijf warm en koud wordt, gaat deze de slingering van de naaf overnemen en gaat u dit ervaren als trillen in het stuur. Als de onderdelen versleten zijn wordt dit versterkt tijdens het remmen wat aanvoelt als trillen. Uiteraard worden er ook schijven in met name Azië geproduceerd die niet de juiste materiaal specificaties hebben, deze kunnen door te veel warmte ook krom raken. Echter deze vind u niet in ons programma.

Werking remschijven

Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Tegenwoordig wordt de remschijf ook als handrem gebruikt door het remblok vast te zetten tegen de schijf tijdens het parkeren. Het is belangrijk dat de remschijf glad en schoon is, groeven in de remschijven verlagen de remprestaties dit geld hetzelfde voor de remblokken deze moeten ook schoon en glad zijn.

Veiligheid en remschijven

De remschijven geleverd door ons zijn allen voorzien van de juiste EU-keuringen met certificaten het is erg belangrijk om remschijven voor uw Suzuki te kopen van de juiste fabrikanten Zoals reeds bekend is het remsysteem een veiligheids onderdeel van de auto. Het is dus erg belangrijk dat de remschijven voor uw Suzuki niet van een infrieure fabrikant/merk zijn. Enkele erkende leveranciers zijn: FREMAX, BREMBO, ABE, ZIMMERMANN.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15304 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens