Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remschijven Volkswagen (VW)

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remschijven die passen op uw Volkswagen (VW)

Om er voor te zorgen dat u altijd de juiste remschijven voor uw Volkswagen (VW) krijgt. Ook bij de Brakemax sport remschijven herhalen wij dit proces, hierdoor bent u er zeker van dat deze passen op uw Volkswagen (VW) Per type kunnen er verschillende remschijven gemonteerd zijn, het zoeken via uw kenteken geeft niet altijd de juiste maat remschijf weer, dat heeft veelal met de uitvoering van de auto te maken.

APK eisen remschijven Volkswagen (VW)

Remschijven slijten doordat er wrijving is tussen de remblokken en remschijven, de levensduur van de remschijven is redelijk hoog te noemen, zeker als men bedenkt welke enorme krachten de schijf te verwerken krijgt en ook de hoeveelheid remacties. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Roest op de remschijven kan ook een afkeur apk zijn, dit mag niet meer dan 50% van het remoppervlak zijn. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Remschijven samenstelling

Aan het gietijzer worden legeringen toegevoegd om het geheel sterker of flexibeler te maken. Warmte is het grote probleem tijdens het remmen temperaturen tot wel 600 graden moeten de schijven van uw Volkswagen (VW) aankunnen om niet krom te trekken Remschijven worden gemaakt van gietijzer,deze worden gegoten van verschillende gietijzer soorten.

Klantenservice: 0341 267 637

Remschijven Volkswagen (VW)

Remschijven zijn een veiligheids product op uw Volkswagen (VW) en moet daarom regelmatig gecontroleerd worden om de veiligheid tijdens het remmen te waarborgen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens