Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders voor uw auto

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen uw auto

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

Neem geen risico met remslangen uw auto

nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert.

Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15360 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens