Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Audi

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Audi

Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Dan verliest het systeem druk.

Neem geen risico met remslangen Audi

Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen.

De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens