Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Bedford

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Bedford
Selecteer uw auto model

Remslangen Bedford

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen.

Dan verliest het systeem druk. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Neem geen risico met remslangen Bedford

Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website.

Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens