Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Bmw

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Bmw
Selecteer uw auto model

Neem geen risico met remslangen Bmw

De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen.

Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM.

Remslangen Bmw

Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen.

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens