Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Cadillac

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Cadillac

Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk.

Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie.

Remslangen Cadillac

Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt.

U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens