Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Chevrolet

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Chevrolet

ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen.

De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang.

Remslangen Chevrolet

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen.

U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens