Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Chrysler

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Chrysler

Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen.

Neem geen risico met remslangen Chrysler

Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen.

Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens