Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Citroen

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Citroen

Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd.

nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro.

Remslangen Citroen

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd.

Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens