Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Dacia

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Dacia
Selecteer uw auto model

Remslangen Dacia

Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen.

Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Neem geen risico met remslangen Dacia

De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen.

Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens