Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Daewoo

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Daewoo

Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie.

In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro.

Remslangen Daewoo

Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens