Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Daf

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Daf
Selecteer uw auto model

Remslangen Daf

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest.

Neem geen risico met remslangen Daf

Dit is een iets mindere kwaliteit remvloeistof en kan vervangen worden door DOT-4. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk.

nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens