Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Daimler

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Daimler
Selecteer uw auto model

Remslangen Daimler

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen.

Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen.

Neem geen risico met remslangen Daimler

Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert.

Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens