Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Dodge

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Dodge

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. De aansluitingen van de remslangen op de remklauwen en cilinders moet altijd vloeistofdicht zijn, om lekken en lucht in het remsysteem te voorkomen. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen.

U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen.

Neem geen risico met remslangen Dodge

nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen.

Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens