Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Ferrari

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Ferrari

Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest.

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel.

Neem geen risico met remslangen Ferrari

Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro.

Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens