Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Fiat

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Remslangen Fiat

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen. Remslangen zijn gemaakt van rubber met een versterkte mantel, omdat er een grote druk op de remslangen komt te staan tijdens het remmen. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel.

Neem geen risico met remslangen Fiat

Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. Vaak kosten remslangen bij ons nog geen 15 euro. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd. nl altijd geleverd met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen.

U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens