Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Ford

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Ford

Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. De remslangen zijn in een luchtdichte, doorzichtige, verpakking geseald en altijd voorzien van eventuele beugels en de juiste nippels. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert.

Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Gezien de prijzen bij AutoOnderdelenExpert.nl hoeft u geen risico te lopen met de remslang. ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen.

Remslangen Ford

Dan verliest het systeem druk. Remleidingen zijn de dunne, stalen leidingen die onder het chassis zijn gemonteerd. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage.

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Deze lopen vanaf de hoofremcilinder naar de wielen. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens