Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Infiniti

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden

Neem geen risico met remslangen Infiniti

U heeft direct de juiste remslang in beeld en u zult zich verbazen over de prijs. Remvloeistof met DOT-4 kwaliteitsaanduiding is het meest voorkomende remvloeistof in Europa en stroomt dus het meest door de remslangen. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Hier kan geen DOT-4 of DOT-5 gebruikt worden, omdat de rubber afdichtingen hier niet tegen kunnen.

Voor 2,95 euro kunt u nog een bus remvloeistof DOT-4 bij bestellen. Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert. Hier zijn dan ook de remslangen en remcilinders op afgestemd.

Remslangen Infiniti

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Controleer deze gelijk even en het is slim om deze gelijk te verversen.

Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Dan verliest het systeem druk.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15104 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens