Extra jubileum korting:
15% Extra Korting + Gratis remreiniger + Gratis tube keramisch vet
0

Remslangen, kabels & cilinders Isuzu

Vul uw kenteken in om snel uw onderdelen te vinden
Geselecteerd:Isuzu
Selecteer uw auto model

Remslangen Isuzu

Aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd, als flexibele verbinding tussen de remleiding op het chassis en de wielremcilinders of remklauwen. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

U moet er wel rekening mee houden dat u remvloeistof verliest. Remslangen worden vaak bij een APK keuring afgekeurd op haarscheurtjes en lekkage. Remslangen monteren en demonteren is redelijk simpel.

Neem geen risico met remslangen Isuzu

ATE is een fabrikant van remvloeistoffen, deze produceert ook DOT-5, welke ook door de remslangen kan stromen. Oudere Citroëns maken gebruik van de remvloeistof LHM. De remslangen vindt u gemakkelijk via de kentekenzoeker op onze website. Daarnaast is het vervangen van de remslang gemakkelijk.

Wij leveren altijd gratis remreiniger en vet bij uw bestelling van remslangen. In Japanse auto’s komt de DOT-3 voor. Ze zijn geproduceerd in de EU, volgens de specificaties van de automobiel fabrikant, en hebben altijd één jaar garantie. Remslangen worden bij AutoOnderdelenExpert.

Advies nodig?

Bel ons gratis op
0341 267 637

Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Gezien bij RTL Lifestyle Experience
Afspelen
Onze zekerheden
Betrouwbaar
9,2
15086 beoordelingen
Veilig betalen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Veilig betalen met PayPal
  • Veilig betalen met uw creditcard
  • Veilig betalen met uw creditcard
Snel geleverd

Vóór 16:00 besteld, morgen in huis!

  • Bezorgen via DPD
  • Bezorgen via PostNL
Contactgegevens